MISSIE

 

TAO architectuur & projectmanagement ontwerpt, begeleidt en coördineert grote en middelgrote bouwprojecten.

 

Sinds 2014 combineert senior-architect ief De Schepper, eerder oprichter, zaakvoerder  en bezieler van multiprofessioneel architectenbureau Planners, zijn decennia-lange ervaring in  grote bouwprojecten met de precisie en kracht van een kleinschalige en zeer persoonlijke aanpak.

 

TAO architectuur werkt project nà project zodat elke realisatie alle aandacht krijgt die het verdient en niet alleen in de bovenste- maar in de énige la ligt.
TAO is enthousiast. Onderbouwd. Nauwkeurig.  TAO betrekt bouwheer, ingenieurs, overheden, en aannemers van bij aanvang in het bouwproces. Als partner, niet als tegenpartij.  TAO luistert en werkt samen. Distilleert uit de diverse, veelal complexe parameters en actoren en realiseert stap voor stap haar ontwerp, ver weg van de spreekwoordelijke ivoren toren waar architecten zich al te vaak in bevinden.

 

Geen opeenvolging van medewerkers of stagairs gedurende het ontwerp- en realisatietraject, zoals in elk groter architectenkantoor, maar één ervaren gezicht vanaf de eerste potloodschets tot en met het laatste detail.

 

TAO staat voor een architectuur die zich zowel vanuit zijn stedelijke en landschappelijke inbedding als vanuit zijn kleinste technische detail ontwikkelt. No nonsense. Met visie, durf en passie …